Vedlikehold og vask av kashmir

Vi anbefaler vanligvis damer å bruke renseri, eller håndvask.Håndvask high-end kasjmirprodukter bør ta i bruk følgende metoder:

 

1. Cashmere-produkter er laget av en verdifull kashmirråvare.Fordi kashmir er lett, mykt, varmt og glatt, er det best å vaske det for hånd separat hjemme (ikke blandet med andre klær).Kashmirprodukter i forskjellige farger bør ikke vaskes sammen for å unngå flekker.

2. Mål og noter størrelsen på kasjmirprodukter før vask.Kashmirprodukter flekket med kaffe, juice, blod osv. skal sendes til en spesiell vaske- og fargeverksted for vask.

kasjmir 1.0

3. Bløtlegg kasjmiren i kaldt vann i 5-10 minutter før vask (jacquard- eller flerfargede kasjmirprodukter skal ikke bløtlegges).Når du bløtlegger, klem hendene forsiktig i vannet.Hensikten med bobleekstrudering er å fjerne smuss festet til kashmirfiberen fra fiberen og inn i vannet.Jorden vil bli våt og løs.Etter bløtlegging, klem forsiktig ut vannet i hendene, og legg det deretter i et nøytralt vaskemiddel ved ca. 35°C.Ved bløtlegging i vann, klem forsiktig og vask med hendene.Ikke vask med varmt såpevann, skrubbe eller alkaliske vaskemidler.Ellers vil det oppstå toving og deformasjon.Når du rengjør kashmirprodukter hjemme, kan du vaske dem med sjampo.Fordi kashmirfibre er proteinfibre, er de spesielt redde for alkaliske vaskemidler.Sjampoer er stort sett "milde" nøytrale vaskemidler.

kashmir 2.0

4. De vaskede kasjmirproduktene må være "over-syre" (det vil si at de vaskede kasjmirproduktene dynkes i en løsning som inneholder en passende mengde iseddik) for å nøytralisere såpen og luten som er igjen i kasjmiren, forbedre stoffets glans, og påvirke ullfiberen Spille en beskyttende rolle.I "oversyre"-prosedyren, hvis iseddik ikke er tilgjengelig, kan spiselig hvit eddik brukes i stedet.Men etter at syren er over, trengs rent vann.

5. Etter å ha skylt med rent vann på ca. 30 ℃, kan du legge den støttende mykneren i mengden i henhold til instruksjonene, og håndfølelsen blir bedre.

6. Klem ut vannet i kashmirproduktet etter vask, legg i i nettposen og dehydrer det i tørketrommelen til vaskemaskinen.

 

7. Spre den dehydrerte kashmirgenseren på et bord dekket med håndklær.Bruk deretter en linjal for å måle til den opprinnelige størrelsen.Organiser den til en prototype for hånd og tørk den i skyggen, unngå å henge og utsette den for solen.
8. Etter tørking i skyggen kan den strykes med dampstryking ved middels temperatur (ca. 140 ℃).Avstanden mellom jernet og kasjmirproduktene er 0,5~1 cm.Ikke trykk på den.Hvis du bruker andre strykejern, må du legge et vått håndkle på det.

kashmir 3.0

Innleggstid: 22. november 2022